Niet helemaal op tijd, maar hij komt er wel aan!  De HTC Exodus is nu beschikbaar voor pre-order en zal naar verwachting in december worden verzonden. Je kunt het alleen betalen in crypto-valuta’s – BTC 0,15 of ETH 4,78 (wat vandaag ongeveer $ 960 / € 830 is, maar morgen wie weet?).

Wat deze telefoon speciaal maakt, is de Zion crypto-portemonnee die door het bedrijf is ontwikkeld. Het gebruikt de beveiligings-enclave van zijn Snapdragon 845-chipset om uw sleutels verborgen te houden voor niet-vertrouwde delen van het besturingssysteem (Android Oreo) en apps.

Zion zet de HTC Exodus 1 in je portemonnee voor cryptocurrency voor hardware. Maar wat als je de telefoon kwijtraakt? Met Social Key Recovery kun je verschillende vertrouwde mensen op zo’n manier kiezen dat ze, als ze allemaal bij elkaar komen, je privésleutel opnieuw kunnen maken. Dit wordt Shamir’s Secret Sharing of (zoals het beter bekend is in de crypto-wereld) key sharding genoemd.

Wat de telefoon zelf betreft, deze heeft een 6 “1440p + display (18: 9). Het heeft een Snapdragon 845-chipset, 6 GB RAM en 128 GB opslagcapaciteit. Er zijn twee camera’s op de achterkant (16MP hoofdmodule) en aan de voorzijde (8MP). De telefoon heeft een 3,500mAh-batterij en IP68 waterbestendigheid.

Mocht je interesse hebben, Lose Mind Me Volume Help Top By My Large Full Zwart Emp nFWqYnB kan je hem pre orderen.

Als onderdeel van deze release roept HTC ontwikkelaars en cryptografen op om suggesties te doen voor manieren om het ontwerp en de beveiliging te verbeteren. Het bedrijf werkt ook aan een API waarmee ontwikkelaars hun eigen crypto-gerelateerde applicaties voor de telefoon kunnen maken.

 

De X Phone van Pundi X

Pundi X is ook bezig met een smartphone met blockchain technologie. Alle telefoons zullen ook functioneren als een node. Bekijk hier de demo.

 

Pumps Spitse Saint Glitter Metallic Laurent xwfzwv0qa

 

 

 

 

Overcoats Are Jackets Kindred Coats amp; We