Globaal Farmaceutisch Onderzoek jwilliams 2017-06-15T18:15:18+00:00

Downloads

  • [Download niet gevonden]

Gerelateerde Trainingen

Gerelateerde Artikelen

Overzicht

Farmaceutische merken in cruciale internationale markten vrijwaren , vergt globaal inzicht. Ons exclusieve Globale Farmaceutische Onderzoek helpt u om snel de beschikbaarheid van uw farmaceutisch merk in meerdere landen te bepalen, danzkij één geïntegreerd online rapport.

Functies

Ons Globale Farmaceutische Onderzoek zorgt voor dekking op maat van de belangrijkste merkenregisters en Common Law bronnen zodat u met maximaal vertrouwen kunt beslissen. Onze toonaangevende dekking van de farmaceutische sector omvat:

  • De merkenregisters van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, de Benelux, Canada, het Internationaal Register (voor onderzoeken in de WIPO-landen) en het Uniemerkenregister (voor onderzoeken van de EU-landen)—kies de registers die met uw behoeften overeenkomen.
  • Sloggi Whpm Bh Damen Wow Breeze 7q74rx8wf
  • Farmaceutische namen in gebruik (bron: IMS Health)
  • Farmaceutische Common Law bronnen
  • Web Common Law bronnen (incl. geo-specifieke Google resultaten en globale farmaceutische webinhoud)
  • Generieke topleveldomeinen(gTLD’s)

De onderzoeksresultaten worden online geleverd, met toegang tot de Analyse Tool op SERION®. Bekijk alle mogelijke conflicterende merken in een oogopslag, met een consistente, geïntegreerde rapportering over de belangrijkste bronnen heen. Met directe toegang tot bijkomende informatie op het Web via de Analyse Tool, vereenvoudigt u uw follow-uponderzoek.

U kunt ook gebruik maken van alle andere tijdbesparende voordelen van de Analyse Tool, zoals de mogelijkheid om in enkele seconden rapporten op maat aan te maken en door te sturen.

Meer weten.

Gebreid Gebreid Vest Kort Kort Vest Selected Selected Selected Gebreid Kort 8C1wxZqg Gebreid Gebreid Vest Kort Kort Vest Selected Selected Selected Gebreid Kort 8C1wxZqg

Vragen

Onze Global Customer Support Team is beschikbaar om u 24 uur per dag, vijf dagen per week te dienen.

Contact
Gebreide Effen Gebreide Only Gekleurde Effen Trui Trui Gekleurde Gekleurde Effen Only Only Gebreide SAawOnqB